Werkwijze


 

Als jij je aanmeldt dan plannen we een kennismakingsgesprek. Deze is geheel vrijblijvend en kosteloos. Zo kun je kennis maken met mij en kun jij ontdekken of mijn manier van werken bij jou past. Als je de keuze maakt om verder te gaan bepalen we na de intake jouw behandelplan. Hierin staat beschreven waar je aan wilt werken welke doelen je wilt halen. Aan de hand hiervan kunnen we ook bepalen hoeveel sessies jij nodig hebt.Wat cliënten zeggen

Nadat ik in de knoop kwam te zitten in mijn thuis situatie ben ik terecht gekomen bij Simone.

De zin op de site; ik bied me zelf aan om een eindje met jou mee te lopen sprak mij erg aan.

Simone is een rustig persoon met een warme persoonlijkheid.

Ze heeft mij door verschillende technieken toe te passen,  duidelijk gemaakt waardoor ik getriggerd werd in bepaalde situaties.

Soms waren het diepe dalen voor mij. Waar Simone goed op in speelde door oefeningen aan te bieden om de rust weer terug te kunnen vinden.

Door deze therapie te hebben gevolgd ben ik tot bepaalde inzichten gekomen en kan ik beter omgaan met wat ik wel en niet meer toelaat.E.R.K


fijne gesprekken in een veilige omgeving die verder helpen op de weg die je gaatCorry


Coaching door Simone vindt plaats in een fijne en veilige omgeving. Ik voelde me vrij om mijn gevoel en emotie te delen. De (praktijk)oefeningen die Simone gebruikte brachten mij in de eerste instantie buiten mijn comfort zone, maar door haar fijne aanpak waren ze effectief en hebben ze mij verder gebracht. Ik kan Simone aanbevelen bij iedereen die behoefte heeft om zichzelf beter te begrijpen en praktisch met zichzelf aan de slag wil gaan. 

 

Annieke


Simone straalt veel rust uit.

Ze luistert actief en weet op de juiste manier door te vragen.

Ze voelt echt aan wat ik nodig heb en zorgt er onder andere voor dat ik God kan ervaren tijdens de sessies en geeft tips hoe Hem te ervaren ná een sessie.

Simone kan de juiste dingen op het juiste moment zeggen en past fijne en effectieve werkvormen toe. Soms komt een oefening wel heel dichtbij je innerlijke zijn, maar ze weet me dan gerust te stellen en leert me dat ik niet teveel van mezelf hoef te eisen.

 

Anke