Integratieve Coaching en Therapie

 

Ik bied therapie en coaching  voor volwassenen om in het leven te kijken naar dingen die je wel zou willen maar (soms) niet lukken. 

Integratief wil zeggen dat de mens als 1 geheel wordt gezien, psychisch, lichamelijk, sociaal en spiritueel. Alle dimensies hebben invloed. Daarnaast maakt Integratieve therapie gebruik van inzichten en modellen uit verschillende psychologische stromingen. Ik werk van klacht tot kracht. Met veel aandacht voor de eigen regie van jou als cliƫnt. Gaandeweg het traject zal dit steeds duidelijker worden. Jij bepaalt waar je mee aan de slag gaat en ik loop met jou mee op jouw ontdekkingstocht.

Ik ben coach en tevens ben ik therapeut in opleiding bij Christelijke Integratieve Therapie van Groundwork, ik werk onder supervisie.

Ik kijk vanuit een christelijke visie op de mens. Iedereen is welkom ook al heb je niets met het christelijk geloof. Ik respecteer je met je vragen en overtuigingen op dit gebied.

Het verschil tussen coaching en therapie is niet afgebakend. Over het algemeen kun je zeggen dat therapie dieper gaat. Dit is vaak een langer traject.