Over mijAnderen beschrijven mij als open, eerlijk, met aandacht kunnen luisteren, goede vragen kunnen stellen om je na te laten denken. Ik geloof dat je zelf de oplossing kunt ontdekken om verder te kunnen. Een ontdekkingsreis naar jouzelf waardoor jij jouw eigen kracht weer leert ontdekken en gebruiken.                                                                 

Als verpleegkundige opgeleid, merkte ik dat mijn interesse ligt bij hoe gaan mensen om met moeilijke gebeurtenissen en hoe staan ze in relatie tot elkaar en tot zichzelf. Ik heb zelf geleerd dat ik geestelijk kan groeien, meer balans in mijn leven ervaar,  juist door te kijken naar wat moeilijk en pijnlijk is in mijn leven.  Door dit onder ogen te zien en hierbij hulp te krijgen van anderen, leer ik om mijzelf verder te ontwikkelen.  

In dit soort processen wil ik graag andere mensen coachen en begeleiden.

Bij Koinonia heb ik de cursus contextueel pastoraat gevolgd. Ik wilde toen verder om meer handvatten te krijgen om doelgericht te kunnen helpen.  Via Groundwork heb ik besloten de opleiding voor Integratieve Therapie te volgen, zodat ik mijn werk kan maken van mijn interesse.

Ik heb de opleiding tot coach afgerond en ben momenteel in opleiding tot Integratief Therapeut.

Ik woon in Grijpskerk en heb samen met Johan 4 prachtige kinderen en 1 schoondochter.